Complet Medical și CMFB și-au dat mâna pentru a veni în sprijinul sportului de masă din Capitală! Cu excepția celor vaccinați, pentru care nu mai există restricții, jucătorii vor putea participa în CMFB numai după ce prezintă Comisiei de Organizare dovada efectuării unui test Covid negativ efectuat într-un centru autorizat de Ministerul Sănătății, care eliberează Raport medical sau Buletin de analiză. Testele sunt valabile 7 zile – în cazul testului rapid obținut prin recoltarea de exudat nazofaringian, respectiv 14 zile în cazul testelor RT-PCR.

 

În acest context, Complet Medical vine în întâmpinarea jucătorilor din CMFB, cărora le pune la dispoziție o ofertă de preț imbatabilă:

  • Testare rapidă – test antigen: 40 de lei/persoană
  • Testare RT-PCR: 200 de lei/persoană

 

Complet Medical beneficiază de laborator propriu pentru prelucrarea testelor Covid și are centre de testare răspândite în tot Bucureștiul:

Eliberarea rezultatelor se efectuează în maxim 12 ore pentru testele RT-PCR, respectiv 15 minute pentru testele rapide, astfel că un jucător poate pleca de la centru imediat după recoltarea probelor, urmând să primească rezultatul testului antigen pe mail, înainte de a ajunge la terenul de joc.