Campionatul de Minifotbal Bucuresti a fost intrerupt in martie 2020 din cauza izbucnirii pandemiei de Covid, masurile impuse de Ministerul Sanatatii organizatorilor de competitii sportive facand imposibila reluarea activitatii pana in prezent. In acest moment, reglementarile aflate in vigoare ofera un cadru propice revenirii echipelor pe terenul de joc in conditii de siguranta si, deci, pentru reluarea competitiilor oficiale.

Conform normelor stabilite de Ministerul Sanatatii si Ministerul Sportului, in competitiile sportive pot participa exclusiv jucatorii, oficialii echipelor, arbitrii si membrii staffului de organizare care se incadreaza la unul dintre urmatoarele puncte:

– Vaccinati impotriva Covid (trebuie sa treaca minim 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare);

– Prezinta rezultatul negativ Covid in urma testarii cu test rapid antigen (valabil 7 zile) sau test RT-PCR (valabil 14 zile) – ATENTIE! Sunt valabile exclusiv testele realizate in unitati autorizate de Ministerul Sanatatii, care emit “Buletin de analiza” sau “Raport medical”;

– Au fost diagnosticati pozitiv cu Covid (si prezinta o adeverinta medicala in acest sens) – sunt scutiti de la testare pentru o perioada de 90 de zile din momentul vindecarii.

 

Oferta Complet Medical pentru participanții în CMFB

  • Testare rapida – test antigen: 40 de lei/persoană
  • Testare RT-PCR: 200 de lei/persoană