Comisia de Organizare a CMFB anunta reluarea competitiilor oficiale si deschiderea inscrierilor pentru sezonul 2021-2022, programat sa debuteze la finalul lunii august – inceputul lunii septembrie. Conditiile de participare (acte necesare, taxe) au ramas neschimbate, singura diferenta fiind reprezentata de alinierea la normele in vigoare impuse de Ministerul Sanatatii si Ministerul Sportului, care prevad testarea obligatorie pentru persoanele care nu sunt vaccinate impotriva Covid. In acest sens, CMFB a incheiat un parteneriat cu firma Complet Medical, care va oferi jucatorilor preturi promotionale – 200 de lei/test RT-PCR si 40 de lei/test antigen.

Echipele din Liga 1, Liga 2 si cele care participa la competitiile de departajare se pot inscrie pana cel tarziu pe 10 august, data pana la care au prioritate la inscriere si formatiile active din Liga 3. De asemenea, in ultimul esalon valoric au drept de inscriere si echipele nou infiintate. Inscrierile se fac in ordinea depunerii dosarelor de inscriere si in limita locurilor disponibile.

In paralel cu sezonul 2021-2022 al CMFB se va disputa si Cupa “Iubeste Sportul”, competitie oficiala rezervata exclusiv echipelor participante in sistemul de campionat. Detalii privind conditiile de participare si modul de desfasurare al acestei competitii vor fi comunicate in timp util.

 

Echipele din campionat sunt foarte bine structurate sportiv in trei esaloane valorice, unde nivelul de joc este semiprofesionist (Liga 1), semiprofesionist+amator (Liga 2) si amator (Liga 3). Lotul de arbitri folosit este acelasi pentru toate diviziile si este format din arbitri activi Liga 1, Liga 2 si Liga 3 fotbal, Liga 1 futsal si arbitri FMR, care oficiaza constant la cel mai inalt nivel national si in Liga Campionilor la minifotbal. In fiecare an, cele mai valoroase echipe din CMFB sunt direct calificate la Campionatul Regional SUD-EST (faza preliminara pentru accederea la Campionatul National) si Cupa Romaniei, competitiile majore ale tarii, organizate de Federatia de Minifotbal din Romania.

Cine poate sa participe in CMFB:

 • orice jucator amator care implineste minim 18 ani in anul calendaristic in curs;
 • orice fotbalist retras din activitate;
 • orice fotbalist activ din Liga 2 futsal  si Liga 4 fotbal – sau esalon inferior;
 • jucatori de Liga 1 futsal si Liga 3 fotbal (numar limitat/echipa).

Cum se joaca?

 • teren sintetic de dimensiuni reduse
 • 2 reprize a cate 20 de minute
 • sistem de joc: 5+1 (maxim 6 jucatori de rezerva/meci)

Organizare

Observatori de joc, 2 arbitri, fotograf, asistenta medicala etc.

Cine se poate inscrie?

Orice echipa formata din minim 10 jucatori (pentru mai multe detalii, vezi regulamentul).

Procedura de inscriere pentru echipele active:

 • echipele trebuie sa confirme pe mail (contact@cmfb.ro) participarea in sezonul 2021-2022 pana pe 1 august;
 • depunerea dosarului de inscriere si achitarea taxei aferente pana pe 10 august.

Procedura de inscriere pentru echipele nou infiintate (locuri limitate):

 • echipele trebuie sa solicite pe mail actele necesare inscrierii, apoi sa trimita lotul de jucatori pentru validare si aprobarea denumirii;
 • depunerea dosarului de inscriere si achitarea taxei aferente.

Costuri

Taxa de inscriere este de 300 de lei/echipa, iar taxa de participare este 180 de lei/meci.

Optional: taxă filmare meci 80 de lei; abonament filmare toate meciurile: 50 de lei/meci.

Cand va incepe?

Finalul lunii august – inceputul lunii septembrie.

Alte cerinte

Echipele sunt obligate prin regulament sa aiba echipament propriu (cerinta minima este ca tricourile jucatorilor de câmp sa fie identice si numerotate diferit, de la 1 la 99).

Cum te inscrii?

Inscrierea se face in ordinea depunerii dosarelor si in limita locurilor disponibile. Puteti solicita detalii la:
Telefon: 0732.965.777
Mail: contact@cmfb.ro

Vă așteptăm pe terenul de minifotbal!