CO a hotarat ca meciurile din Liga 1, Liga 2A, Liga 2B, Liga 3A si Liga 3B sa se reia pe 2 martie. In aceasta prima saptamana competitionala din 2020, in care va avea loc etapa a 16-a, se vor disputa inclusiv o parte dintre restantele din toamna. Fazele eliminatorii ale Cupei “Iubeste Sportul” vor debuta pe 9 martie.

 

Procedura de transferuri

Intern (termen limita 31 martie)

1. jucatorul trebuie eliminat sub semnatura de catre manager din lotul echipei unde este legitimat (la teren in lotul de jucatori de la organizatori sau prin declaratie semnata care sa contina si data – scanata pe mail sau la teren), apoi se legitimeaza la noua echipa.

sau

2. prin acord de transfer tip FMR, semnat de managerul echipei de unde pleaca jucatorul.

Extern (termen limita 29 februarie)

Jucatorul care se transfera din alt campionat afiliat la FMR (din alt oras) trebuie sa prezinte Acordul de transfer tip semnat de managerul echipei si organizatorul campionatului de unde pleaca si sa achite taxa de 50 de lei perceputa de federatie.

 

Noi legitimari

  • Jucatorii trebuie sa prezinte adeverinta medicala
  • Echipele au dreptul sa faca in permananta noi legitimari, cu mentiunea ca jucatorii nou legitimati incepand cu 01.04 au drept de joc doar in competitiile locale (CMFB si Cupa “Iubeste Sportul”), nu si la nivel regional si national, dar nici in competitia de promovare in Liga 2 la care vor lua startul locurile IV din Liga 3A si 3B si locul II din Liga 3C.
  • Jucatorii activi de Liga 1 futsal si Liga 3 fotbal trebuie sa depuna o cerere tip de legitimare pentru a primi drept de joc la minifotbal, respectand aceste conditii: http://cmfb.ro/stiri-campionatul-de-minifotbal-bucuresti/decizii-ale-fmr-privind-dreptul-de-joc-in-campionatele-de-minifotbal/.
  • Jucatorii care in acest an calendaristic implinesc 18 ani trebuie se prezinte o declaratie in scris din partea unuia dintre parinti prin care isi da acordul de participare.