În paralel cu returul sezonului aflat în desfășurare, în CMFB se va disputa campionatul Ligii 3C, competiție rezervată echipelor nou formate. Meciurile sunt programate să înceapă în luna martie, ocupanta primului loc urmând să își asigure automat locul în Liga 2 pentru ediția 2020-2021. De asemenea, vicecampioana va participa la competiția de promovare în eșalonul secund, unde va întâlni echipele de pe locul 4 din Liga 3A si Liga 3B. Înscrierile sunt deschise pentru formațiile nou înființate în limita locurilor disponibile.

Ce trebuie să (mai) știți:

  • lotul inițial al echipelor trebuie să aibă minim 12 jucători (se pot face noi legitimări oricând pe parcursul sezonului);
  • taxa de înscriere în Liga 3C este 200 de lei de echipă;
  • taxa de participare este 180 de lei/meci de echipă;
  • la fiecare meci se asigură arbitraj, asistență medicală, observator de joc și fotograf;
  • baza sportivă este dotată cu nocturnă, parcare si vestiare;
  • meciurile se dispută în timpul săptămânii, seara;
  • nu se percep taxe pentru cartonașe galbene și legitimări;

Ce este CMFB?
Înființat în 2008, este singurul campionat din București afiliat la Federația de Minifotbal din România (FMR).

Cine se poate înscrie?
Orice echipă formata din minim 12 jucători, fie că reprezintă sau nu o societate comercială (pentru mai multe detalii, vezi regulamentul)

Când va începe Liga 3C?
In primăvara anului 2020 – luna martie.

Promovare
Câștigătoarea Ligii 3C își câștigă locul în Liga 2, eșalon în care va avea drept de participare începând cu sezonul 2020-2021, iar ocupanta locului secund va participa la triunghiularul de promovare în compania formațiilor din Liga 3A si Liga 3B care vor termina sezonul pe poziția a patra.

Cerințe
Echipele sunt obligate prin regulament să aibă echipament propriu (cerința minimă este ca tricourile jucătorilor de câmp să fie identice și numerotate diferit, de la 1 la 99). Partenerul tehnic Fortuna Sports oferă discounturi consistente echipelor participante în CMFB.

Cum te înscrii?
Pentru moment, este suficient ca reprezentantul echipei – care poate fi și unul dintre jucători – să ne trimită un mail la contact@cmfb.ro (de preferat) sau să ne sune la numărul de telefon 0732.965.777.

 

Vă așteptăm pe terenul de minifotbal!