Federatia de Minifotbal din Romania va organiza, in perioada 15-17 iunie, cea de-a patra editie a Campionatului National pentru Firme si Institutii, aceasta urmand sa fie gazduita de Baza Sportiva Tineretului din Oradea.

La turneul final de luna viitoare se vor intalni cele mai puternice echipe din fiecare oras, in functie de rezultatele obtinute in faza locala. In Bucuresti, preliminariile vor avea loc in perioada 28 mai- 3 iunie. Au drept de joc exclusiv angajatii cu norma intreaga (8 ore) cu contract valabil mai vechi de 3 luni si angajatii cu norma redusa cu contract valabil de minim 6 luni – date care vor fi certificate de extrasul ReviSal semnat si stampilat de biroul resurse umane.

In 2017, Capitala a fost reprezentata in cadrul Campionatului National de echipele Stanleybet si Dedeman 35, care au ajuns pana in faza 16-“imilor” de finala.

Firmele care doresc mai multe informatii sau vor sa participe la faza locala sunt rugate sa contacteze Comisia de Organizare a CMFB la numarul de telefon 0732.965.777 sau pe adresa de email contact@cmfb.ro.

Va asteptam pe terenul de minifotbal!