CO a hotarat ca meciurile din Campionatul de Minifotbal Bucuresti si Cupa “Iubeste Sportul” sa se reia pe 18 februarie. In prima saptamana competitionala se vor disputa jocurile restante din etapa a 12-a (Liga 1, Liga 2A, Liga 2B si Liga 3A) si meciuri din faza grupelor cupei (inclusiv echipe din Liga 3B si Liga 3C). Programul va fi afisat joi, 14.02.

 

Procedura de transferuri (termen limita 31 martie)

Intern: jucatorul trebuie eliminat sub semnatura de catre manager din lotul echipei unde este legitimat (la teren in lotul de jucatori de la organizatori sau prin declaratie care sa contina si data – scanata pe mail sau la teren), apoi se legitimeaza la noua echipa.

Extern: jucatorul care se transfera din alt campionat afiliat la FMR (din alt oras) trebuie sa prezinte Acordul de transfer tip semnat de managerul echipei si organizatorul campionatului de unde pleaca si sa achite taxa de 50 de lei perceputa de federatie.

 

Noi legitimari

  • Jucatorii trebuie sa prezinte adeverinta medicala
  • Echipele au dreptul sa faca in permananta noi legitimari, cu mentiunea ca jucatorii nou legitimati incepand cu 01.04 au drept de joc doar in competitiile locale (CMFB si Cupa “Iubeste Sportul”), nu si la nivel regional si national, pana la finalul acestui sezon.
  • Jucatorii activi de Liga 1 futsal si Liga 3 fotbal trebuie sa depuna o cerere tip de legitimare pentru a primi drept de joc la minifotbal, respectand aceste conditii: http://cmfb.ro/stiri-campionatul-de-minifotbal-bucuresti/decizii-ale-fmr-privind-dreptul-de-joc-in-campionatele-de-minifotbal/.
  • Jucatorii care in acest an calendaristic implinesc 18 ani trebuie se prezinte la teren cu unul dintre parinti, care va declara in scris ca este de acord cu legitimarea.