Old Boys București a urcat pe treapta a treia a podiumului Cupei României, turneu final care s-a disputat în acest weekend la Sibiu! Elevii lui Marius Mitu, deși loviți de multe indisponibilități și accidentări apărute pe parcursul compețitiei, au strâns rândurile și au încheiat turneul pe poziția a treia, fiind neînvinși în timp regulamentar. Acesta este cel de-al doilea trofeu la nivel național adjudecat de Old Boys, după argintul câștigat anul trecut în cadrul Campionatului Național de la Bacău.

Fosta campioană a Bucureștiului s-a prezentat la Sibiu fără mai mulți jucători, însă lipsa lor a putut fi sesizată numai pe raportul de arbitraj. Old Boys a controlat jocul în cea mai mare parte a timpului petrecut pe teren, reușind în multe rânduri chiar să stârnească admirația adversarilor. Cu ultimele resurse, Boieșan&Co. au încheiat la egalitate jocul cu Danco Pro din semifinale, apoi au spulberat-o pe Squadra Turda în finala pentru locurile 3-4.

Old Boys încheie cu zâmbetul pe buze un sezon pe care l-a început rău și de-a lungul căruia a șchiopătat vizibil, fiind lovită de diverse probleme. Forța nucleului de bază și-a spus, însă, cuvântul la acest turneu final al Cupei României, unde unitatea grupului este cea care a menținut echipa la un nivel sportiv de top și a adus un nou trofeu în vitrina formației aflate, să nu uităm, la abia al doilea sezon în prima divizie din București.

Lotul echipei medaliate cu bronz la Cupa României 2018: Răzvan Eftimie, Marian Boieșan, Andrei Brașoveanu, Răzvan Iordache, Paul Vereș, Alexandru Ilina, Horia Grădinar, Alexandru Constantin, Marius Mitu, Marian Mihai și Alin Robu.

Precedentele două clasări pe treapta a treia a podiumului a unor echipe din CMFB le aparțin echipelor Cireșarii și Mustang.

Felicitări, Old Boys!