Pentru al cincilea an consecutiv, o parte dintre echipele de minifotbal vor incepe sezonul de primavara pe gazonul de la BSP Arena, care va gazdui a cincea editie a Cupei “Munteniei”. Competitia pune la bataie primul trofeu local din 2019, care pana acum a poposit in vitrina formatiilor Neatza & Prietenii (2015), Tazmannschaft (2016), Old Boys (2017) si Danco Pro (2018).

Editia a cincea a Cupei Munteniei “BSP Arena” va debuta pe 2/9 februarie si este rezervata echipelor de minifotbal participante in campionatele afiliate Federatiei de Minifotbal din Romania. Meciurile vor avea loc, la fel ca si pana acum, in Bucuresti, la BSP Arena (intersectie Str. Moinesti cu Str. Liniei – Sector 6), care dispune de teren sintetic acoperit, instalatie de nocturna, instalatie de incalzire, vestiare cu dusuri, cafenea si parcare.

Meciurile din cadrul competitiei vor avea loc in weekend, in timpul zilei. Cupa Munteniei “BSP Arena” are ca scop pregatirea echipelor din CMFB in timpul iernii, inscrierile fiind limitate de numarul locurilor disponibile. Sistemul propus este acelasi de la primele editii, cu grupe si faze eliminatorii.

Au drept de joc jucatorii aflati in stare de suspendare in CMFB, mai putin cei exclusi. Echipele au dreptul de a folosi jucatori noi, in vederea testarii lor. De asemenea, un jucator are nevoie de acceptul managerului echipei pentru care evolueaza in CMFB pentru a participa pentru alta formatie la Cupa Munteniei “BSP Arena” numai in cazul in care si acea echipa va participa la aceasta competitie amicala. Vor putea participa inclusiv echipele care sunt deja inscrise in Liga 3D la data inscrierii in Cupa Munteniei.

Taxa de participare este de 160 de lei/meci (taxa pentru ultimul joc se achita in avans, la inscriere). Inscrierile se fac pe mail, in limita locurilor disponibile.

Va asteptam pe terenul de minifotbal!