Comisia de Organizare a Campionatului de Minifotbal Bucuresti anunta formarea unei noi serii in Liga 3, care isi va consuma jocurile in primavara lui 2019, in paralel cu returul sezonului aflat in desfasurare. Echipele nou infiintate se pot inscrie in Liga 3D in limita locurilor disponibile, urmand sa se lupte pentru prima pozitie a clasamentului, care asigura promovarea directa in esalonul secund. De asemenea, formatia care se va clasa pe locul al doilea va participa la turneul de promovare in Liga 2, alaturi de echipele care vor incheia sezonul pe ultima treapta a podiumului in Liga 3A, Liga 3B si Liga 3C.

Echipele din campionat sunt foarte bine structurate sportiv in trei esaloane valorice, unde nivelul de joc este semiprofesionist (Liga 1), semiprofesionist+amator (Liga 2) si amator (Liga 3). Lotul de arbitri folosit este acelasi pentru toate diviziile si este format din arbitri activi Liga 1, Liga 2 si Liga 3 fotbal, Liga 1 futsal si arbitri FMR, care oficiaza constant la cel mai inalt nivel national si in Liga Campionilor la minifotbal. In fiecare an, cele mai valoroase echipe din CMFB sunt direct calificate la Campionatul Regional SUD-EST (faza preliminara pentru accederea la Campionatul National) si Cupa Romaniei, competitiile majore ale tarii, organizate de Federatia de Minifotbal din Romania.

Cine poate sa participe in CMFB:

  • orice jucator amator care a implinit deja sau implineste 18 ani in anul calendaristic respectiv;
  • orice fotbalist retras din activitate;
  • orice fotbalist activ din Liga 2 futsal  si Liga 4 fotbal – sau esalon inferior;
  • jucatori de Liga 3 fotbal si Liga 1 futsal (cel mult trei in lotul unei echipe de minifotbal).

Cum se joaca?

  • teren sintetic de dimensiuni reduse
  • 2 reprize a cate 20 de minute
  • sistem de joc: 5+1

Cine se poate inscrie?

Orice echipa formata din minim 12 jucatori (pentru mai multe detalii, vezi regulamentul).

Procedura de inscriere (locuri limitate):

  • echipele trebuie sa solicite pe mail actele necesare inscrierii, apoi sa trimita lotul de jucatori pentru validare si aprobarea denumirii;
  • depunerea dosarului de inscriere si achitarea taxei aferente.

Costuri

Taxa de inscriere este de 200 de lei/echipa, iar taxa de participare este 160 de lei/meci.

Cand va incepe?

Primavara lui 2019.

Cerinte

Echipele sunt obligate prin regulament sa aiba echipament propriu (cerinta minima este ca tricourile jucatorilor de camp sa fie identice si numerotate diferit, de la 1 la 99).

Cum te inscrii?

Inscrierea se face in ordinea depunerii dosarelor si in limita locurilor disponibile. Puteti solicita detalii la:
Telefon: 0732.965.777
Mail: contact@cmfb.ro

Vă așteptăm pe terenul de minifotbal!