Comisia de Organizare a CMFB anunță deschise înscrierile în Liga 2C, competiție care va debuta în perioada februarie – martie 2023.

Echipele nou înființate au, astfel, ocazia de a se lupta pentru un loc în Liga 1 a sezonului 2023-2024!

În premieră, formațiile din Liga 2C vor avea o miză importantă încă din această primăvară: vor putea participa, în paralel, în Cupa „Iubește Sportul”, unde își vor măsura forțele inclusiv cu echipele din Liga 1. Câștigătoarea acestei competiții va reprezenta CMFB la Cupa României, organizată de Federația de Minifotbal din România!

Numărul locurilor din Liga 2C este limitat și se acordă, în ordine, echipelor care parcurg procesul de înscriere. Pentru moment, nu este nevoie de nimic mai mult decât să ne trimiți un mail la adresa contact@cmfb.ro sau să ne contactezi la numărul de telefon 0722.910.479, pentru a primi toate informațiile necesare.

Cine poate să participe în CMFB:

  • orice jucator amator care a implinit deja 16 ani;
  • orice fotbalist retras din activitate;
  • orice fotbalist activ din Liga 2 futsal  si Liga 4 fotbal – sau esalon inferior;
  • orice jucator participant in alte competitii de minifotbal din România;
  • jucatori de Liga 1 futsal si Liga 3 fotbal (numar limitat/echipa).

Cum se joaca?

  • teren sintetic de dimensiuni reduse
  • 2 reprize a cate 20 de minute
  • sistem de joc: 5+1 (maxim 6 jucatori de rezerva/meci)
  • meciuri saptamanale, dupa ora 20:00

Cine se poate inscrie?

Orice echipa formata din minim 10 jucatori. Lotul maxim este de 18 jucatori, iar pentru cei legitimati peste acest numar se percepe o taxa de legitimare de 30 de lei/jucator.

Costuri:

Echipele care se înscriu în Liga 2C beneficiază de o reducere la taxa de înscriere, astfel că vor achita 200 de lei (față de 300 de lei)

Taxa de participare este în valoare de 220 de lei/echipă/meci

*Nu se percepe taxă suplimentară pentru filmarea meciurilor

Alte cerințe

Echipele sunt obligate prin regulament sa aiba echipament propriu (cerința minima este ca tricourile jucatorilor de câmp sa fie identice si numerotate diferit, de la 1 la 99).

 

Chiar dacă echipa pe care o reprezinți nu a mai participat într-o competiție și, deci, nu ai experiență ca manager, este suficient să ne contactezi pe mail sau la telefon și te vom ghida prin procesul de înscriere – care nu este deloc unul anevoios.

 

Vă așteptăm pe terenul de minifotbal!