Federatia de Minifotbal din Romania a anuntat, prin intermediul unui comunicat, ca Supercupa Romaniei va avea loc sambata, 8 decembrie, ora 13:00, si va fi transmisa in direct pe pagina oficiala de facebook. In meciul programat la Alexandreea Club din Capitala vor sta fata in fata campioana nationala MAV Sports Timisoara si Danco Pro, formatie care a cucerit Cupa Romaniei in aceasta vara.

Daca MAV Sports zburda in Campionatul Judetean de Minifotbal “Alborz” Timisoara, unde are maxim de puncte dupa primele 13 etape, bucurestenii au avut o prima parte de sezon ezitanta, reusind sa castige numai 8 jocuri din totalul de 12 disputate. Jocul lui Danco Pro este, insa, unul dintre cele mai bine legate si spectaculoase din prima divizie a CMFB, ceea ce ne da sperante reale ca “alb-rosiii” vor reusi sa ridice deasupra capului marele trofeu.

In loturile celor doua formatii regasim nu mai putin de sapte jucatori care au imbracat tricoul echipei nationale a Romaniei la cel mai recenta editie a EMF Euro: Florin Matache, Saron Chirica, Toma Vincene (Danco Pro), Cosmin Amarinei, Andrei Nemitanu, Dragan Paulevici si Mircea Stupu (MAV Sports).