Juventus Buftea – Adexim Modelcom 1-13 (Open)
Cu toate ca este debutanta in competitie, Adexim Modelcom (foto) practica de departe cel mai frumos joc din Sectiunea Open. Ultima adversara din tur, Juventus, a parasit terenul invinsa cu un scor mai mult decat categoric, in ciuda pretentiilor jucatorilor din Buftea. Adexim trateaza toate meciurile cu aceeasi seriozitate, la fel ca si Nationala Artistilor, atitudine care se observa si in linia de clasament, unde cifra 0 apare atat in dreptul egalurilor, cat si al infrangerilor.

FC Medex-Team – Calia Press 6-2 (Open)
Reeditarea semifinalei din editia trecuta a adus si primele scantei din etapa a VII-a. Calia Press a contestat eliminarea unuia dintre jucatori pentru un galben primit dupa ce nu a asteptat fluierul arbitrului. Din acel moment, “cosmeticienii” nu au mai avut probleme si au punctat pentru o victorie care s-ar putea dovedi extrem de importanta la finalul sezonului.

ANAIS – Nationala Artistilor 5-6 (Grupa A)
Duelul, la prima vedere total dezechilibrat, a fost unul dintre cele mai frumoase ale rundei. Liderul incontestabil a avut probleme in fata ambitiosilor jucatori ai lui ANAIS, dar in cele din urma a castigat meciul, chiar daca la limita. Ultima infrangere a Nationalei Artistilor in Cupa “Iubeste Sportul” s-a consemnat pe in urma cu un an, 29.10.2009, in fata lui Real.

Radio Cultural – Go Travel 13-3 (Grupa B)
Echipierii lui Radio Cultural nu au vrut sa ramana in urma colegilor de la Radio Bucuresti, astfel ca s-au mobilizat exemplar si au castigat la pas in fata lui Go Travel. Diferenta de 10 goluri trebuie sa ii puna pe ganduri pe “turisti”, care probabil ar trebui sa renunte la sarbatorile in familie si sa incerce un cantonament montan, eventual la Forban.

Radio Bucuresti – Friesland 8-9 (Grupa B)
Dupa un start cel putin mediocru, Friesland a dat primele semne de viata si a semanat din nou cu echipa care in editia precedenta a ajuns pana in semifinale. Victoria le-ar fi putut reveni si celor de la Radio Bucuresti, dar pragmatismul si-a spus cuvantul pe final, cand “alb-albastrii” au stiut sa gestioneze situatia.

Hotel Novotel – Medex Cosmetics 3-5 (Grupa B)
Derby-ul Grupei B, foarte disputat in cea mai mare parte a lui, a fost castigat de echipa mai stapana pe situatie. Hotel Novotel a aratat din nou un joc placut ochiului si putea chiar sa preia conducerea in urma unui hent nesanctionat de arbitru, dar atacantii s-au pierdut in fata lui Adi Lungu.

Honeywell – Danina 0-2 (Grupa A)
Performera meciurilor cu goluri putine s-a respectat blazonul. Danina s-a inchis perfect si a atacat timid, astfel ca scorul la pauza era inca 0-0. “Alb-verzii” au punctat de doua ori dupa pauza si au reinceput sa spere la locul secund, pe care pareau a-l fi pierdut din orizont dupa infrangerile cu Nationala Artistilor, Adevarul si Pronostic Sportiv.

Wipro – Clar 3-4 (Grupa B)
“Invincibilii” au reusit sa castige si in fata lui Wipro, dar jocul a fost in continuare neconvingator. De cealalta parte, debutantii au demonstrat ca o echipa poate fi cladita si ad-hoc, atunci cand valoarea jucatorilor ti-o permite.

Pronostic Sportiv – Flamingo 1-7 (Grupa A)
Dupa surpriza de proportii din etapa precedenta, Pronostic a reusit din nou sa dea cu mingea-n balta. Flamingo a fost foarte concentrata inca de la inceput si nu a tratat superficial nicio faza, constienta fiind ca doar un parcurs aproape impecabil ii va aduce locul doi al Grupei A, calificant in semifinale.

Giulestina Red Sox – A Anonimi 5-4 (Open)
In ultimul meci al turului, Giulestina a aratat pentru prima oara ca o echipa. Dupa ce si-au facut tabietul, primirea a patru goluri consecutive, Dinuta&Co. au inceput cursa dupa ce urma sa devina rasturnarea de scor a campionatului. Giulestina a marcat de cinci ori in poarta lui Razvan Ioana, pe fondul entuziasmului si a unui joc frumos. Sperantele pentru pozitia a patra par a fi revenit pentru formatia cu cele mai vesele echipamente!