Campionatul de Minifotbal Bucuresti, cu o vechime de aproape 10 ani, si PUMA, unul dintre cele mai mari designeri si producatori de haine, echipamente, incaltari si accesorii sportive din lume, anunta semnarea unui parteneriat tehnic care intra in vigoare din sezonul 2017-2018! 

Incepand cu aceasta editie de campionat, programata sa debuteze pe 5 septembrie, echipele participante in CMFB vor beneficia de preturi promotionale pentru produsele PUMA. “Suntem mandri sa fim noii parteneri tehnici ai Campionatului de Minifotbal Bucuresti! Stim ca aceasta competitie este una dintre cele mai puternice din tara si este o certitudine ca PUMA va contribui la cresterea calitativa a intrecerii sportive din Capitala. Firma noastra vine in intampinarea echipelor din CMFB cu oferte promotionale la echipamente si accesorii, in timp ce jucatorii se vor bucura la meciuri de un model de minge dintre cele mai bune“, a declarat Iulian Pene, Country Wholesale Manager PUMA Romania.

Managerii echipelor participante in CMFB pot trimite o cerere de oferta pe adresa de mail iulian.pene@puma.com sau la numarul de telefon 0730.999.604.

evopower