Sezonul 2017-2018 al Campionatului de Minifotbal București este în plină pregătire, echipele urmând să intre pe teren începând cu 5 septembrie. Dacă Liga 1 si Liga 2 sunt rezervate exclusiv echipelor care și-au câștigat sportiv acest drept, din Liga 3 pot face parte si echipe de amatori nou înființate, care se vor lupta în sistem tur-retur pentru promovarea în eșalonul secund. Tot ce trebuie să faceți este să desemnați un manager al echipei, care poate fi unul dintre jucători, și să ne trimiteți un mail la adresa contact@cmfb.ro, sau să ne sunați la nr. de telefon 0732.965.777. Echipele noi vor fi acceptate în limita locurilor disponibile în cele două serii și în ordinea înscrierii.

Cu toate că își încep drumul în CMFB din Liga 3, echipele noi au șansa de a participa în competițiile naționale organizate de Federația de Minifotbal din România încă din primul sezon, unde se pot califica din Cupa “Iubește Sportul”. Aceasta este rezervată echipelor participante în campionat și îi garantează câștigătoarei calificarea la Cupa României, care în 2017 s-a desfășurat la Cluj și a reunit la start 84 de echipe din toată țara. În plus, în faza grupelor Cupei “Iubește Sportul” puteți avea ocazia să vă măsurați forțele cu unele dintre cele mai puternice cluburi de minifotbal din România, componente ale Ligii 1 a CMFB, unde joacă marea parte a componenților echipei naționale. Înscrierea în Cupa “Iubește Sportul” este gratuită și opțională.

Ce trebuie să (mai) știți:

  • lotul inițial al echipelor trebuie să aibă între 12 și 18 jucători (se pot face noi legitimări pe parcursul sezonului);
  • taxa de înscriere este 300 de lei de echipă/sezon;
  • taxa de participare este 160 de lei/meci de echipă;
  • la fiecare meci se asigură arbitraj, asistență medicală, observator de joc și fotograf;
  • baza sportivă este dotată cu nocturnă, parcare si vestiare;
  • nu se percep taxe suplimentare pentru cartonașe galbene și legitimari;
  • site actualizat la zi cu rezultate, marcatori, clasamente, statistici, poze și alte informații.

Vă așteptăm pe terenul de minifotbal!