Comisia de Organizare a Campionatului de Minifotbal Bucuresti si a Cupei “Iubeste Sportul” a hotarat ca data de reluare a meciurilor sa fie 6 martie 2017. De asemenea, restantele din turul Ligii 2 vor fi programate in primele doua saptamani competitionale. Programul primei saptamani, 06.03-12.03, va fi afisat pe site in data de 27.02.

Transferuri interne
Un jucator este eligibil pentru legitimarea la o alta echipa dupa ce prezinta Comisiei de Organizare (pe mail sau la terenul de joc) o declaratie datata si semnata de catre manager prin care este eliminat din lotul formatiei unde a jucat in prima parte a sezonului. Transferurile pe plan local se pot efectua pana la data de 31 martie (termenul a fost prelungit cu o zi in urma deciziei FMR).

Transferuri din alte campionate afiliate FMR
Un jucator se poate transfera dintr-un campionat in altul doar in baza Acordului de transfer, modelul emis de FMR. Pe acesta trebuie sa apara obligatoriu semnatura jucatorului, a delegatului echipei de unde pleaca si a organizatorului competitiei unde a evoluat jucatorul. Prin semnatura organizatorului de pe Acordul de transfer se atesta si faptul ca jucatorul nu se afla sub nici o incidenta a regulamentului intern din campionat sau a unor decizii emise de FMR (suspendari, restante financiare, incalcari ale altor prevederi ale regulamentelor, etc.). Acordul de transfer va fi transmis pe mail-ul Federatie (scanat) de catre organizatorul competitie de unde pleaca jucatorul, alaturi de o copie care sa ateste dovada achitarii Taxei de transfer in contul FMR (n.r. in valoare de 30 de lei). Acordul de transfer in forma originala va ramane la organizatorul competitiei unde se transfera jucatorul.

Pentru lista completa a deciziilor Federatiei de Minifotbal din Romania, va rugam sa accesati urmatorul link: http://www.campionateminifotbal.ro/decizii

In continuare se pot face inscrieri in Liga 3 C: http://cmfb.ro/stiri-campionatul-de-minifotbal-bucuresti/au-inceput-inscrierile-in-liga-3-c/

Va uram tuturor sa aveti un retur cat mai placut si lipsit de accidentari!