Reprezentantele CMFB la a zecea editie a Campionatului National de minifotbal, Neatza & Prietenii si Tanzmannschaft, se numarau printre echipele favorite la castigarea marelui trofeu. Socoteala din Capitala nu a coincis, insa, cu cea de la Deva, astfel ca drumul lor s-a oprit inca din faza sferturilor de finala, fiind invinse de echipele care in cele din urma au jucat finala mare.

Tanzmannschaft a pierdut in fata lui FC Hermannstadt din Sibiu, scor 1-3, spre finalul jocului formatia bucuresteana incercand egalarea la 2 cu sase jucatori de camp in teren si fara portar – strategie care le-a permis adversarilor sa majoreze diferenta inainte de ultimul fluier.

Neatza & Prietenii a intalnit-o pe Chedra Tax DoelPan Ploiesti, pe care a invins-o cu 3-1 in finala Campionatului Regional S-E, de acum cinci saptamani. Din pacate, rezultatul de la Deva a fost egal, 3-3, iar campioana Bucurestiului nu a avut noroc de la 7 metri, devenind, astfel, a patra echipa din Capitala (din 5!) care paraseste acest sezon al competitiilor nationale – dupa Old Boys, Mustang (Cupa Romaniei) si Stanleybet (CN pentru Firme si Institutii) – in urma executarii loviturilor de departajare.

Bucurestiul a fost reprezentat in finala mica de catre arbitrul Daniel Mirea, care a condus fara greseala jocul dintre AEK Oradea si Roben Hateg Deva.

Echipele din CMFB nu au reusit, astfel, sa aduca in Capitala nicio medalie la nivel national in acest sezon, singurele performante fiind locul I si locul III la Campionatul Regional S-E, ocupate de Neatza & Prietenii, respectiv Tanzmannschaft.

Felicitari tuturor echipelor bucurestene care au participat la turneele finale din acest an si un sezon 2016-2017 cu putin mai multa sansa!

neatza tanzmann