Beneficiind de conditii meteorologice bune, prima jumatate a Campionatului „Iubeste Sportul” s-a incheiat pe 06.12, cand au avut loc ultimele jocuri ale etapei a 13-a. Astfel, la finalul celui mai echilibrat tur din istoria competitiei, pe locul intai al Ligii I ierneaza Mustang, urmata indeaproape de campioana in exercitiu, ABC United, pe cand revelatia Pronostic Sportiv ocupa ultima treapta a podiumului. Nivelul ridicat al jocurilor din prima divizie nu ne poate lasa sa speram decat ca Bucurestiul va fi reprezentat cu fruntea sus in cadrul competitiilor nationale organizate de Federatia de Minifotbal din Romania, indiferent de numele formatiilor care vor ocupa la final primele doua trepte ale ierarhiei.

In Liga a II-a, certitudinile Gasca Nebuna si Metropolis II par de neoprit in lupta pentru promovare, pe cand la al treilea loc, ocupat in acest moment de frumoasa echipa Harul Bucuresti, mai spera FCSB, Arsenal 2012, CS Baneasa Bucuresti, Locomotiva Bucuresti, B&B si Finantistii. Alaturat acestui articol aveti programul pentru returul diviziei secunde, stabilit in urma tragerii la sorti efectuate marti, 04.12.

Returul Campionatului „Iubeste Sportul” este programat sa debuteze la finalul lunii februarie sau inceputul lunii martie. Pana atunci, va rugam sa verificati periodic site-ul si sa va abonati la newsletter-ul de pe homepage, astfel incat sa fiti la curent cu toate noutatile. De asemenea, in aceasta luna vor fi anuntate si distinctiile pentru anul 2012.