Runda cu numarul 20 a trimis-o pe campioana en-titre ABC United in postura de mare favorita la castigarea titlului, care ii asigura prezenta in preliminariile Campionatului National. Petre Marin&Co. au invins-o pe Mustang cu 5-1, la capatul unui meci pe care l-au dominat si pe care l-au rezolvat inca dupa primele 10 minute, cand tabela indica 3-0. Marea miza ramane in continuare ultima treapta a podiumului, calificanta la Cupa Romaniei, la care spera in continuare Pronostic Sportiv, Nationala Artistilor Fotbalisti, SuperBet si Nard Media.

In Liga a II-a A, FCSB si-a reconfirmat forma extraordinara pe care o traverseaza si a devenit nu doar favorita la ocuparea locului trei, ultimul promovabil, ci si echipa care o poate depasi pe Metropolis II, clasata pe pozitia secunda a ierarhiei. In cel de-al doilea esalon secund, Player Club a continuat sa castige si s-a bucurat de un nou rezultat de egalitate al principalei contracandidate la prima pozitie, FC Berceni Bucuresti. Cele doua se vor intalni in meci direct in ultima etapa.

Echipa Drink Team FC s-a retras din campionat, iar Euro United a fost exclusa pentru neachitarea celor doua neprezentari din ultimale etape. Conform regulamentului, rezultatele inregistrate pana acum raman valabile, iar urmatoarele meciuri vor fi decise la masa verde in favoarea adversarilor, cu 3-0.

Programul etapei a 22-a (a 7-a pentru Liga a II-a B)
(Programul etapei curente, a 21-a (a 6-a pentru Liga a II-a B), este afisat pe site, in sectiunea Etape):
 
(ATENTIE! Verificati data la care sunt programate meciurilor, nu doar zilele, deoarece in perioada 30 aprilie – 7 mai campionatul va fi intrerupt.)
 

Luni, 29 Aprilie:
19:00 Player Club – FC Berceni
Bucuresti
19:45 Gasca Nebuna – Player Fish
20:30 Nationala Artistilor 2 – Sport
Team
21:15 Pronostic Sportiv – Nationala
Artistilor (etapa 26) (Live text pe facebook)
22:00 Harul – Arsenal 2012


Miercuri, 8 Mai:
19:00 SuperBet – Batranii din
Academiei
19:45 FCSB – Locomotiva
20:30 Ciresarii – Nationala
Artistilor
21:15 Flacara Chindia – EcoLemn
22:00 Athletic Team – Mustang (Live text pe facebook)
 
Joi, 9 Mai:
19:00 Union Bucuresti – FC Cola Team
19:45 Nard Media – FC Alexandros
20:30 Parcul Sperantei – Pronostic
Sportiv
21:15 Metropolis II – B&B
22:00 Athletico CS – Finantistii (Live text pe facebook)