Dupa ce a atacat promovarea si in sezonul trecut, fara succes, insa, Poker Team va incepe anul 2016 cu sanse mari de a ramane pana la final pe prima treapta a clasamentului Ligii 2 A. La o distanta de sase puncte fata de principala contracandidata, HTDIV, “cartoforii” ar fi putut avea un avans chiar mai mare, dar in ultima runda s-au lovit de opozitia revelatiei MFC United Bucuresti, care arata din ce in ce mai placut de la meci la meci, in compania careia a remizat, 2-2. Podiumul e completat de Thunders, o formatie care surprinde placut atat prin joc si rezultate, cat si prin constanta, conducerea acesteia nefiind adepta intaririi cu jucatori noi.

Poker Team se poate mandri cu o ascensiune rapida, bazata in primul rand pe seriozitate si pe forta grupului. Cu doua randuri de echipament si echipament de prezentare, liderul Ligii 2 A cu siguranta ca ar face fata Ligii 1 cel putin la nivel de imagine, astfel ca e indreptatita sa spere ca din sezonul 2016-2017 al CMFB va evolua in primul esalon valoric.

Treapta intai a clasamentului golgeterilor e impartita de Viorel Barbulescu (HTDIV) si Viorel Moraru (Poker Team), ambii cu cate 16 reusite, pe cand podiumul este completat de o surpriza foarte placuta, Daniel Maxim (MAFF).