Minifotbalul este un sport recunoscut pentru imprevizibilitatea sa, multe dintre meciuri transformandu-se intr-un adevarat spectacol siĀ  gratie evolutiei scorului. Nu se intampla, insa, foarte des ca o echipa care este condusa la o diferenta de patru goluri sa reuseasca nu doar egalarea situatiei pe tabela de marcaj, ci si sa plece acasa cu toate cele trei puncte.

Team Amigos poate primi, astfel, supranumele de “Foresta”, dupa ce a intors miraculos scorul in meciul disputat impotriva formatiei Colentina Boys. Condusi cu 4-0 pana in minutul 23, jucatorii din Comuna Pantelimon au realizat ca nu mai au decat de castigat din acel punct, astfel ca au evoluat dezinvolt si pana la final au reusit sa il invinga pe portarul advers de nu mai putin de cinci ori, situatie care ne reaminteste de un episod trist din istoria lui Dinamo.

Invingatorii trebuie felicitati pentru atitudine, iar invinsii cu siguranta ca au invatat o lectie pretioasa, si anume ca in minifotbal nu este nimic sigur pana cand nu se aude ultimul fluier al arbitrului.