Liga 1 a CMFB este cu siguranta cel mai puternic prim esalon din tara, ca dovada prezenta constanta a unui numar foarte mare de jucatori in echipa nationala a Romaniei. Acesta este primul sezon in care meciurile de pe prima scena a minifotbalului bucurestean sunt transmise in direct pe pagina de facebook.

Saptamana 6 a sezonului este ultima in care se vor efectua teste tehnice, urmand ca din saptamana 7 sa fie filmate exclusiv meciurile din Liga 1 care se desfasoara in zilele de luni si miercuri la Sport Club Diamond. Pana acum, media unui joc se apropie de 1000 de vizualizari si este in crestere, semn ca minifotbalul incepe sa aiba un numar din ce in ce mai mare si de sustinatori, nu doar de practicanti.

Echipele din Liga 2 si Liga 3 pot cere transmiterea live a meciului contra taxei de 100 de lei – suma care poate fi impartita de cele doua adversare – valabil si pentru intalnirile din cadrul Cupei “Iubeste Sportul”. Acest lucru va fi posibil daca solicitarea este depusa din timp, astfel incat jocul respectiv sa fie programat pe Terenul 3.

Va invitam sa urmariti pagina de facebook a CMFB!