Fiul lui Toni Tanase, de la Team Amigos, a trecut printr-o perioada care nu ar trebui sa existe in viata unui copil, suferind de o boala care a necesitat o interventie chirurgicala foarte costisitoare, la Viena. Din fericire, David, care nu lipseste de la meciurile tatalui sau, a trecut cu bine peste operatie si isi va reveni complet!

“Alaturi de David” a stat scris pe tricourile de joc ale lui Team Amigos in acest retur de campionat, membrii echipei fiind extrem de uniti in incercarea de a-l ajuta. Eforturile lor au dat roade, un numar neasteptat de mare de echipe din CMFB contribuind la operatia care in cele din urma i-a salvat viata. “Toni Tanase, component al echipei Team Amigos, va anunta ca baiatul lui, David Tanase, A CASTIGAT LUPTA VIETII LUI! S-A VINDECAT! Va multumim din suflet tuturor pentru sprijinul moral si financiar acordat… MULTA SANATATE voua si familiilor voastre!!!”, a precizat Team Amigos prin intermediul unui comunicat.

Sportul se refera in primul rand la astfel de momente, si nu la un gol marcat sau un rezultat, aspecte care in timp se transforma intr-o banala statistica. Iata ca lui David i s-a redat sansa la viata, iar toti cei care au contribuit la aceasta adevarata minune merita toate felicitarile!

Bravo, David! Esti puternic!

tanasemic