Editia a patra a Cupei Munteniei “BSP Arena” se va desfasura la inceputul anului 2018 si este rezervata echipelor de minifotbal participante in campionatele desfasurate sub egida Federatiei de Minifotbal din Romania. Meciurile vor avea loc, la fel ca si pana acum, in Bucuresti, la BSP Arena (intersectie Str. Moinesti cu Str. Liniei – Sector 6), care dispune de teren sintetic acoperit, instalatie de nocturna, instalatie de incalzire, vestiare cu dusuri, cafenea si parcare.

Turneul are caracter amical si se va desfasura de-a lungul mai multor saptamani, meciurile urmand sa fie programate in zilele de sambata, in timpul zilei. Cupa Munteniei “BSP Arena” are ca scop pregatirea echipelor din CMFB in timpul iernii, inscrierile fiind limitate de numarul locurilor disponibile. Data de start va fi 20 sau 27 ianuarie 2018, in functie de numarul echipelor participante. Sistemul propus este acelasi de la primele editii, cu grupe si faze eliminatorii.

Au drept de joc jucatorii aflati in stare de suspendare in CMFB, mai putin cei exclusi. Echipele au dreptul de a folosi jucatori noi, in vederea testarii lor. De asemenea, un jucator are nevoie de acceptul managerului echipei pentru care evolueaza in CMFB pentru a participa pentru alta formatie la Cupa Munteniei “BSP Arena” numai in cazul in care si acea echipa va participa la aceasta competitie amicala. Vor putea participa inclusiv echipele care se vor inscrie in Liga 3 C.

Taxa de participare este de 160 de lei/meci. Inscrierile se fac pe mail si telefonic, in limita locurilor disponibile.

Primele editii au fost adjudecate de Neatza & Prietenii (2015), Tanzmannschaft (2016) si Old Boys (2017), ultimele trei campioane ale CMFB.

Va asteptam!