Federatia de Minifotbal din Romania a hotarat ca echipele care vor participa in acest an la Cupa Romaniei si Campionatul Regional mai pot face modificari in loturile de jucatori pana cel tarziu pe 1 aprilie.

Managerii echipelor care sunt in continuare in cursa pentru participarea la competitiile nationale din acest an (componentele Ligii 1 si cele care sunt in continuare angrenate in Cupa “Iubeste Sportul”) au obligatia de a isi verifica loturile de jucatori din baza de date a FMR (http://www.campionateminifotbal.ro/campionatul-iubeste-sportul/competitii) si de a transmite in timp util Comisiei de Organizare a CMFB eventualele omisiuni sau erori. Jucatorii care nu sunt inregistrati pe site-ul FMR nu vor putea participa la Cupa Romaniei sau Campionatul Regional.

Redam mai jos o parte din comunicatul remis de Federatia de Minifotbal din Romania pe marginea acestui subiect:

Comunicat FMR – 21.03.2018
Blocare site si inregistrarea jucatorilor si a rezultatelor din competitia locala
1. Va reamintim obligatia de a inregistra pe site-ul FMR, toate competitiile pe care le organizati sub egida Federatiei, echipele participante, loturile de jucatori (CNP) si rezultatele tuturor jocurilor (acestea sunt cerinte minime obligatorii).
2. Conform procedurii anuale, site-ul oficial va fi blocat pentru legitimari si transferuri pana la terminarea tuturor competitiilor nationale. Termenul limita de indeplinire a acestor proceduri este 01 APRILIE 2018.
3. La competitiile nationale din 2018, (Campionatul Regional, Cupa Romaniei, Campionatul National) vor avea drept de joc doar jucatorii inregistrati in loturile echipelor pana in data de 01.04.2018 (maxim 18 jucatori in lotul unei echipe). Ulterior nu se mai pot face modificari in loturile de jucatori.
4. In sezonul actual, echipele de minifotbal au avut dreptul de a legitima trei jucatori de la fotbal Liga 3. In cazul acestor jucatori Organizatorul acorda dreptul de joc, doar dupa ce a inregistrat Cererea de legitimare la minifotbal a jucatorului respectiv, la Comisia Statutului Jucatorului din cadrul FMR (responsabil, Cristian Lupu, tel-0722.548.188, email: lp_kristian@yahoo.com).
Jucatorii legitimati la nivelul Ligii a III-a fotbal, care activeaza la echipele din campionatele locale, pentru a avea drept de joc la competiile nationale, vor atasa la Tabelul de inscriere si numarul de inregistrare de la Comisia pentru Statutul si Transferul Jucatorului (CSTJ) din cadrul FMR. Jucatorii care au obtinut legitimarea fara sa fi fost inregistrati la CSTL pana la termenul stabilit (01 aprilie 2018), NU au drept de joc la competitiile nationale. In situatiile in care se constata ca organizatorul a omis inregistrarea in termenul prevazut, se poate solicita inscrierea si emiterea numarului de inregistrare de la CSTJ, doar dupa achitarea taxei de 100 lei (taxa de solutionare in regim de urgenta) .
La competitiile nationale care urmeaza sa se desfasoare in acest an, jucatorii care au fost legitimati fara sa respecte acesta procedura, NU vor avea drept de joc la nicio competitie organizata de FMR. (…)