Decizii saptamana 15

1. Comisia de Organizare a CMFB a luat act de retragerea din campionat a echipei Neatza & Prietenii (Liga 1). Conform prevederilor regulamentare, intrucat aceasta nu mai avea de disputat meciuri din cadrul turului, rezultatele inregistrate pana in prezent raman valabile, iar echipa va pierde cu 3-0 la masa verde jocurile pe care le mai avea de disputat pana la finalul sezonului. Drept urmare, echipa este exclusa din Cupa “Iubeste Sportul” (rezultatele din faza grupelor raman valabile, dar echipa va trece automat pe ultimul loc al clasamentului).

2. Comisia de Organizare a CMFB a hotarat modificarea punctului 18 al Legii 3 din regulament, astfel: Se inlocuieste “Locul echipelor retrogradate din Liga 1, dar care se desfiinteaza, sunt excluse sau nu se mai inscriu in sezonul urmator al Ligii 2 va fi luat, in ordinea clasamentului, de echipele din Liga 3 C.” cu “Locurile echipelor retrogradate din Liga 1 (inclusiv prin dizolvare, excludere, retragere in timpul sezonului etc.), dar care se desfiinteaza, sunt excluse sau nu se mai inscriu in sezonul urmator al Ligii 2, vor fi acordate astfel: 1. primul loc liber revine automat echipelor care intrunesc conditiile pentru disputarea barajului de promovare din Liga 3A si 3B in Liga 2 (ambele promoveaza direct, nu se mai organizeaza barajul); 2. al doilea loc (si, daca e cazul, si al treilea) disponibil este acordat castigatoarei (dupa caz, primelor doua clasate) competitiei de promovare din Liga 3 in Liga 2 in care nu va putea participa decat maxim o echipa din fiecare serie; 4. pentru al patrulea loc liber, al cincilea samd. se vor organiza competitii de promovare pentru echipele din Liga 2 si Liga 3 cel mai bine clasate”.

3. Sanctiuni disciplinare:

Florin Bolboceanu (Arsenal Coresi) – suspendare 1 joc si amenda 20 de lei (eliminat pentru cumul de cartonase galbene)

Ilie Iulian (Victoria Bucuresti) – suspendare 10 jocuri si amenda 130 de lei (Legea 8, pct. 2, alin. 9)

Chelaru Petru Daniel (Victoria Bucuresti) – suspendare 1 joc si amenda 20 de lei (eliminat pentru cumul de cartonase galbene)

Mega Vasile (Mustang) – suspendare 1 joc si amenda 30 de lei (Legea 8, pct. 2, alin. 7)

Stegaru Cosmin (Pronostic Sportiv) – suspendare 1 joc si amenda 30 de lei (Legea 8, pct. 2, alin. 7)

 

*Suspendarile se efectueaza in ordinea disputarii meciurilor, cupa si campionat;

**Jucatorul/oficialul reprimeste drept de joc/de a sta in spatiul tehnic dupa expirarea suspendarii si a achitarii amenzii;

***In cazul jucatorilor care evolueaza pentru echipa principala si echipa satelit, suspendarea e valabila la ambele echipe.